Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΛΠ 22 - Ημερολόγιο Πορείας 3


Αυτός λοιπόν είναι ο Mario Vegetti. Έχοντας ήδη ολοκληρώσει το 2ο κεφάλαιο, θα ασχοληθώ ξανά μετά την ΟΣΣ, στις 8 Οκτωβρίου, σύμφωνα πάντα με το διάγραμμα μελέτης του ΕΑΠ.

Σας δίνω ένα link μέσω του οποίου μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία pdf σε word. Μπορεί να φανεί χρήσιμο, το κράτησα στα αγαπημένα. Αρχικά, μπαίνετε εδώ. Θα σας συζητηθεί το e-mail, εκεί θα επισυνάψετε τα pdf αρχεία σας και θα τα αποστείλετε στην διεύθυνση που έχει μπει αυτόματα στον αποστολέα. Λίγα λεπτά αργότερα έρχεται απαντητικό e-mail με τα κείμενα έτοιμα σε μορφή word και πλέον έχετε πρόσβαση στα κείμενα για αλλαγές, διορθώσεις, εκτυπώσεις και ό,τι άλλο θέλετε.

Στην ιστοσελίδα του ΕΑΠ έχουν αναρτηθεί τα ονόματα των ΣΕΠ των τμημάτων. Θα τα βρείτε στο portal με τον κωδικό σας: Κεντρική σελίδα  >  δικτυακή πύλη  >  θεματικές ενότητες  >  όλες οι θεματικές  >  κωδικός της δικής σας θεματικής (π.χ. ελπ 22)  >  τμήματα-διδάσκοντες.
Γυναίκα φέτος.. διδάκτωρ φιλοσοφίας, ψυχολογίας και παιδαγωγικής. Μονογραφίες, επιμέλειες βιβλίων, μελέτες, κριτικές, μεταφράσεις. Αυτοδύναμη διδασκαλία σε τρία πανεπιστήμια της Εσπερίας, τώρα στο πανεπιστήμιο Αθηνών. Και στο ΕΑΠ, βέβαια. Αυτά και κάποιες φωτογραφίες, και μια σελίδα στο FB. Και μικρότερη από μένα... ουφ.. Όσο περνούν τα χρόνια οι καθηγητές μικραίνουν και οι φοιτητές μεγαλώνουν... και μεγαλώνουν.. και μεγαλώνουν.. ξαναουφ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: